VI ØNSKER Å GJØR EN FORSKJELL

Vårt mål er å gi deg den beste kundeopplevelsen som mulig, fra kvalitetsprodukter til den beste kunderservicen.

Fra starten

Grunnleggeren Markus vokste opp i det lille tettstedet Follafoss, etter flere opplevelser med trege forsendelser og dårlige produkter bestemte han seg for å ta saken i egne hender. I startfasen var det fokus på PC-komponenter, men etter å ha mestret søket etter kvalitetsfabrikker og produkter startet Sava å utvide fokuset til et større marked. I dag har Sava som mål å selge alt fra A til Å, slik at man kan allid ha produkter til ypperste kvalitet tilgjengelig.

EN ny opplevelse

Trege pakker og dårlig kundeservice er ikke godt nok i dagens samfunn. Sava tar i bruk høyteknologiske løsninger og integrasjoner som gjør det mulig å sende ut pakker innen 24 timer, 7 dager i uken. I større byer tilbyr vi også levering samme dag slik at du kan få gleden av ditt nye produkt så raskt som mulig. Vårt hovedfokus er å gi deg som kunde en faktastisk opplevelse fra start til slutt.

LEVERER VI OPP TIL FORVENTNINGENE?

Vi ønsker å deg som sagt den beste opplevelsen fra A til Å. Hvis du har forslag på hvordan vi kan forbedre oss er vi interessert å høre fra deg. Klikk knappen under å fyll ut skjemaet for å legge igjen en kommentar.