For å være kvalifisert for retur må varen være i salgbar stand, dvs. varen må returneres i originalemballasjen, og produktet kan ikke ha estetiske eller funksjonelle skader. Hvis du ønsker å returnere varen, kan du sende oss en melding her, så hjelper vi deg.

Vi har 14 dagers returrett, noe som betyr at du har 14 dager etter at du har mottatt varen til å be om retur. Vær oppmerksom på at det påløper et returgebyr på 199,99 kroner for alle produkter som returneres til vårt lager.

Retur dekkes av kjøperen. Ved bytte av varer dekker vi returkostnadene. (Gjelder ved bytte av én bestilling).

For å starte en retur kan du kontakte oss på denne siden. Hvis returen godkjennes, sender vi deg instruksjoner om hvordan og hvor du skal sende pakken. Varer som sendes tilbake til oss uten at du først har bedt om retur, vil ikke bli akseptert.

Du kan alltid kontakte oss hvis du har spørsmål om retur her - kontakt oss. Unntak / varer som ikke kan returneres

Visse typer varer kan ikke returneres, for eksempel bedervelige varer (som mat, blomster eller planter), spesialtilpassede produkter (som spesialbestillinger eller personlige varer) og varer til personlig pleie (som skjønnhetsprodukter). Vi tar heller ikke imot retur av farlige materialer, brennbare væsker eller gasser. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål eller bekymringer om en bestemt vare.

På grunn av produktets skjønnhets- og hygienestandarder kan vi ikke akseptere retur av følgende produkter:
Kontroller bestillingen din når du mottar den, og kontakt oss umiddelbart hvis varen er defekt eller skadet, eller hvis du har mottatt feil vare, slik at vi kan finne en god løsning på problemet så snart som mulig.

Skader og problemer
Kontroller bestillingen din ved mottakelse og kontakt oss umiddelbart hvis varen er defekt, skadet eller hvis du mottar feil vare, slik at vi kan raskest mulig finne en god løsning på problemet.

Refusjoner
Vi vil varsle deg når vi har mottatt og inspisert returen, og gi beskjed om refusjonen ble godkjent eller ikke. Hvis det blir godkjent, får du automatisk tilbakebetaling med den opprinnelige betalingsmåten. Du vil få tilbakebetalt salgsummen minus kostnaden av returfrakten.. Husk at det kan ta litt tid for banken eller kredittkortselskapet å behandle og overføre refusjonen.

SVALBARD (POSTNR 9170 TOM 9179) ELLER FELTPOST (POSTNR 0018 OG 0019)

Leveranser til Svalbard og norsk kontinentalsokkel selges uten tillegg av merverdiavgift. Selv om våre priser i nettbutikken er tillagt mva, vil dette bli fjernet på faktura og ikke belastet ditt betalingskort eller din PayPal konto. Ekstra leveringstid må påberegnes for slike bestillinger og det er viktig at faktura og leveringsadresse er den samme.

Vær klar over at merverdiavgiften kan forbli reservert på ditt betalingskort noen få virkedager etter vi har sendt ordren.